WhatsApp Vs Telegram

TELEGRAM vs WhatsUP

Asemanari:

1. Ambele folosesc aceeași formulă de identificare (numarul de telefon mobil) și sunt foarte similare în interfața cu utilizatorul
2. Se pot creea grupuri de discutie; se pot trimite imagini sau filmari de asemenea

Diferențe:

1. WhatsApp este relativ lent în comparație cu Telegram. Cu Telegram, procesul ocupa mai putina memorie RAM.
2. Telegram poate fi instalat pe mai multe dispozitive, poate rula simultan folosind acelasi numar de telefon in timp ce WhatsApp nu poate fi instalat decat pe un singur dispozitiv.
3. WhatsApp pentru PC foloseste un emulator android in schimb ce Telegram ofera o aplicatie dedicata, se poate face download aici.
4. Cu Telegram mesajele apar pe toate dispozitivele.
5. Telegram este foarte sigur, recompensa de 200.000 USD este pentru cine poate sparge codul in schimb pe WhatsApp nu se stie acest lucru.
6. WhatsApp are un mesaj pop-up amintind mereu utilizatorul că trebuie să cumpere aplicația după un an de serviciu. Cu toate acestea, Telegram este o aplicație open source și nu taxeaza utilizatorii cu nimic pentru utilizarea aplicației.
7. Singurul lucru care pot deranja utilizatorii Telegram este că foarte puțini oameni îl folosesc, spre deosebire de WhatsApp.
8. Telegram poate creea gruuri de 200 de prieteni, in schimb pe WhatsApp maxim este de maxim 20-30.
9. Telegram oferă până la 1GB pentru transferuri de date între utilizatori. Acest lucru înseamnă ca toate clipurile pot fi transferate.
10. Telegram ofera optiunea „secret chat” si mesajele pot fi sterge in functie de timpul setat.
11. Telegram poate atașa orice tip de fișier de pe cardul SD in timp ce WhatsApp este limitat la clipuri video, poze, contacte și fișiere audio.
12. Telegram poate fi folosit si intr-un browser,  de exemplu daca suntem la servici si nu putem instala pe PC.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro