ABBYY FineReader 5 Professional gratuit

Abby FinReader Professional 5.0Banuiesc ca acest program nu mai are nevoie de prezentare, este o versiune mai veche, dar totusi foarte buna, utila. Este un „must have” pentru cei care folosesc in mod frecvent documente.

Pentru instalare, pentru download urmati acest link sau aici. Codul de inregistrare al programului este urmatorul: FPE5-0167502-95883. Acesta este valabil pentru inca 1 zile si 23 ore !

ABBYY FineReader 5 Professional transformă cu precizie documentele de pe hârtie și din imagini (de exemplu, PDF-uri si poze scanate) în formate editabile, inclusiv Microsoft Office și fișiere PDF, folosind tehnologia de recunoastere OCR – permițându-vă să reutilizați conținutul lor, se pot arhiva mai eficient și folosi foarte usor.

ABBYY FineReader 5 Professional elimină necesitatea de a reintroduce documentele și se asigură că informațiile importante sunt disponibile imediat. Acesta oferă instantaneu acces la întregul document de orice dimensiune și susține peste 100 de limbi în orice combinație.

Download Abby Finereader 5.0 Pofessional

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro