Aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, Control WiFi, Kit instalare inclus

Deoarece tot mai multe dispozitive se pot controla la distanta, acest model are inclus un adaptor WiFi tip stick. Ca specificatii este asemanator ca cel descris intr-un articol anterior, Star-Light ACM-12BIN, 12000 BTU, clasa energetica este A++ pentru racire si este dotat tot cu motor de tip inverter, care este mai economic au aproximativ 30% decat cele clasice(on/off) care nu se mai fabrica de cativa ani. Capacitatea acestuia poate acoperii cu usurinta un apartament cu doua camere sau un birou mai mare, depinde de pozitia unde este instalat, fiind livrat cu kit de instalare inclus. Verifica aici stoc si pret actualizat.

Conexiunea se realizeaza la reteaua locala prin Wifi iar controlul la distanta se face printr-o aplicatie dedicata care poate comanda aparatul de la distanta de pe un telefon de tip smartpfone. Insa nu am reusit sa-l conectez decat pe o conexiune quest fara parola wpa2

Aerul conditionat Star-Light ACM-12BIN ofera un mediu placut si relaxant atat in zilele toride de vara cat si iarna prin dubla functie si de incalzire. Eficienta acestuia este oferita de compresorul tip inverter si de clasa superioara de consum electric si anume A++, pe racire inregistrandu-se un consum de cca. 800Wh iar pe incalzaire aproximativ 1000Wh.

Functiile acestuia sunt suficiente pentru un aparat ieftin si eficient:  mod turbo, sleep, timer cat si cele suplimentare si anume autodiagnoza si detectare pierdere agent frigorific.

Unitatea exterioara este putin mai grea, aproximativ 32Kg, dimensiunile fiind 880 x 365 x 620 mm acesta se monteaza in imediata apropiere a unui geam recomandat pe un traseu cat mai scurt, pentru a nu avea costuri suplimentare la instalare. Recomand a se instala la o distanta de 20 cm fata de perete, daca blocul sau cladirea respectiva nu este inca izolata, pentru a nu scadea din eficienta compresorului cu motor inverter dupa realizarea izolatiei termice exterioare. Este disponibila intr-o singura culoare si anume alb, care in timp mai trebuie curatata daca permite spatiul.
Zgomotul produs ce aceasta este de 60dB, o valoare putin mai mare fata de alte aparate, unde avem o medie de 52-55 dB. Daca locuim la bloc, se poate auzi un mic zgomot produs de compresor si ventilator, dar numai in orele de noapte, pe timpul zilei fiind acoperit de alte zgomote din atmosfera.

 

Star-Light ACM-12WIFI Unitatea Interioara politicos.roUnitatea interioara catntareste putin peste 8 Kg, se poate monta pe orice tip de perete, ca dimensiuni avem 810 x 190 x 298 mm. Tot de culoare alba, are afisajul electronic in partea dreapta, aceasta poate directia aerul sus – jos in mod automat din telecomanda sau stanga – dreapta cu reglaj manual, aparatul trebuie sa fie starea oprit. Leduul care indica temperatura afiseaza valoarea setata din telecomanda. Pe timp de noapte, led-urile se pot opri din telecomanda pentru a nu deranja daca aparatul este montat in dormitor. Avem prezent si un stecher care se introduce in priza pentru alimentarea acesteia cu energie electrica. Aceasta mai este doatata cu un filtru de praf lavabil ce se poate demonta foarte usor si curata sub jet de apa.

 

Kitul de instalare alaturi de care vine insotit, are o lungime de 3 metri liniari si este compus din doua tevi prin care circula agentul frigorific R410A, un furtun de scurgere al condensului, o banda izolatoare cu protectie la razele ultra violete si un mastic pentru astuparea gaurii de trecere prin perete care face legatura de la UI la UE cat si cablul de alimentare pentru unitatea exterioara cu 4 fire.

PRO

  • Control WiFi
  • Eficienta energetica, A++
  • Motor inverter
  • Design reusit, afisarea temperaturei cu led-uri

Contra

  • O singura culoare, alb
  • Functii limitate

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro