Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC Ca si modelul descris anul trecut (review VAI-A12ASWM), VAI-A12FC este tot din aceeasi clasa de consum si putere, adica are 12000BTU, consum A++ si cu motor de tip inverter, care este mai economic au aprox. 30% decat cele clasice. Capacitatea acestuia poate acoperii cu usurinta un apartament cu doua camere sau un birou mai mare, depinde de pozitia unde este instalat, fiind livrat cu kit de instalare inclusVerifica stoc si pret actualizat.

 

Vortex VAI-A12FC Unitate Exterioara Unitatea exterioara, are un compresor de tip GMCC, o gama entry level, dar care isi face destul de bine treaba, tinand cont ca este de tip inverter, adica isi moduleaza consumul in functie de necesitatile cerute. Acest compresor mai este instalat si pe aparatele din gama AUX.

 

 

 

Vortex VAI-A12FC Unitate InterioaraUnitatea interioara, putin mai usoara, doar 8.5kg si are dimensiunile 750 x 285 x 200, de culoare alba, poate fi montata pe orice tip de perete, datorita suportului ce se prinde in 4 sau 6 dibluri.

 

 

 

 

Vortex VAI-A12FC Telecomanda

Telecomanda este un model simplu, usor de utilizat, are un senzor de temperatura care monitorizeaza temperatura din camera si reansmite informatia catre unitatea interioara care regleaza automat debitul de aer, rece sau cald in functie de cerinte.

Consumul pentru aceasta unitate de aer conditionat, se incadreaza in clasa A++, adica 1090Wh la racire si 970Wh la incalzire. Coeficientul de racire SEER are o valoare foarte buna – 6, iar cel pentru incalzire SCOP are valoarea 4.

Ca functii, in afara de cele principale de incalzire si racire mai putem gasii: auto restart, dezumidificare, timer, sleep si autocuratare.

Kitul de instalare standard este compus din doua conducte de 3 metri, o banda de protectie UV, distantieri din cauciuc si un mastic pentru astuparea gauri ce face legatura catre unitatea exterioara.

Spcificatii complete aici

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro