Bundle mouse de gaming – Redragon Hydra + mousepad gaming Archelon M

Redragon Hydra este un mouse bun de gaming, care vine ca bundle insotit de padul Redragon Archelon M. Iata cateva impresii legate de acest kit de mouse + mousepad. Pentru aproximativ 99 lei cat este acum in promotie chiar se merita, raportul pret/calitate fiind mai mult decat decent. Daca inca nu te-ai convins, iata cateva impresii

Se misca foarte bine, am decis sa scot toate greutatile, care apropo au o mica cutiuta de depozitare. Si senzorul pare bun, cel putin e mult mai bun ca la mouse-ul vechi un A4Tech X7 (XL- 747H)(avea senzor laser), merge pe mult mai multe suprafate, deci nu trebuie mouse-pad neaparat (merge si pe patura). Ceea ce ii lipseste sunt setari pentru Lift Off Distance (ceva ce X7 avea), dar in aceleasi timp nu prea ii trebuie.

Cam toate butoanele se pot custimiza, optiunile predefinite sunt limitate, dar are functie de inregistrare macro, deci poti sa-i pui orice.

Din pacate instalatorul e in chineza, dar iti poti da seama care ar fi butonul de next, daca nu scoate telefonul si foloseste google translate. Si programul instalat e in chineza dar din fericire poti schimba in engleza din coltul dreapta jos. Soft mai nou nu e pe site-ul lor (soft care apropo e foarte greu de gasit) desi mouse-ul exista de mai mult de un an (sau mai mult) si softul de pe site desi zica ca e pt Hydra, nu e, e pentru ceva model 2654 sau ceva asemanator, nu-mi amintesc.

Butonul rosu din stanga ar fi fost mult mai usor de folosit daca era mai la mijloc, langa rotita, la fel ca la mousuri A4Tech, aia fiind singurul motiv pentru care foloseam A4tech, il folosesc ca si dublu click, ceva ce e asa de folositor de nu inteleg cum nu are fiecare mouse. Al 3-lea buton din spate pe partea stanga e prea in spate ca sa il poti folosi fara sa repozitionezi mana, cel putin pentru mine.

Lumina din logo se poate stinge (chiar are buton dedicat pentru asta), cea de pe rotita nu, dar nu deranjeaza, si nici nu se poate schimba, poti sa schimbi doar DPI-ul folosit la fiecare (sunt 5 setari cu 5 culori diferite), eu am ales albastru si l-am pus la 4000DPI. Toate luminile se sting cand stingi calcul.

Are picioruse de teflon de schimb in cutie, cablul e invaluit (braded) in rosu si negru. Are si insertii de cauciuc pe ambele laturi, nu stiu cat vor tine dar probabil vor fi primele lucruri care se strica la el (la X7 s-a dezlipit una)

Sincer pentru gaming nu cred ca l-as recomanda din cauza ca nu il poti ridica usor, dar la cat ma joc eu e bine, e mare, precis, se misca usor si e confortabil, dar aici depinde de preferintele fiecaruia.

Fiind cu reducere de 50% + bonus mouspad, pare cea mai buna optiune a momentului (sau as fi ales un al model, probabil tot de la Redragon).

Mouse Redragon Hydra specificatii:

  • 14400 DPI, 8000 FPS, acceleratie 30G
  • polling rate: 1000Hz, senzor Avago, micro switch-uri Omron
  • numar butoane: 10 (programabile), 5 moduri de iluminare (16 milioana de culori disponibile)
  • include program pentru configurare (macro-uri, profile, mod iluminare, etc.), picioruse de teflon
  • conector USB placat cu aur, lungime cablu: 1.8m
  • greutate: 154g (incluzand greutati 2.4g x 8 bucati), USB

Gamepad Redragon Archelon M specificatii:

  • material suprafata: silk processed cloth
  • material baza: processed foam rubber
  • rezistent la apa si usor de curatat
  • dimensiuni: 330 x 260 x 5mm

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro