Cel mai accesibil Smart TV 4K – LG 43UJ620V Unboxing & Review

Daca esti in cautarea celui mai ieftin si accesibil televizor din gama 2017 care sa fie compatibil 4K si SMART, atunci poti alege modelul de la LG, 43UJ620V care are cel mai bun pret al momentului. Toate modelele, chiar si cu diagonala mai generoasa, sunt destul de accesibile. Vezi aici PRET si STOC sau aici.

Modelul prezentat marca LG, cu o diagonala a ecranului de 43 inchi  reprezinta un best-buy din gama Ultra HD. Modelul LG 43UJ620V  are o diagonala de 107 cm si este ideal pentru spatii ceva mai mici, un dormitor sau chiar si sufragerie modesta.

Televizorul SMART LG 43UJ620V are la baza o arhitectura cu procesor Quad Core iar sistemul de operare a fost mult imbunatatit. WebOs ajuns la versiunea 3.5 ruleaza foarte bine pe acesta platforma, care este prezent si pe alte modele cu panouri mai generoase.

LG 43UJ620V are un panou de 60 herti iluminat cu LED-uri, deci va consuma foarte putin, de tip IPS si ofera unghiuri bune de vizibilitate, imaginea este ‘curata’ fara efecte de clouding/bleeding.

La receptia canalelor TV, LG 43UJ620V este dotat cu un tunner analogic pentru receptia canalelor transmise pe cablu coaxial de orice provider in Romania dar are si doua tunere digitale pentru recpectia canalelor TV, unul DVB-C pentru cablu si unul DVB-T pentru canalele transmise terestru, dar in format digital.

Televizorul LG 43UJ620V are si un slot CI+ care este versiunea 3 care te scuteste de instalarea unui receptor digital separat, deci o telecomanda mai putin de manevrat. Vine cu un sistem audio ce are o putere de 20W pe doua canale si ofera si decodare a sunetului DTS.

La capitolul aplicatii, LG 43UJ620V este destul de generos: are un browser web integrat, aplicatia youtube. De asemenea ofera si functia de inregistrare TV si timeshift, dar pentru asta e nevoie de un hard disk usb extern conectat pe unul din porturile USB. Poate reda filme sau muzica de pe o sursa externa prin protocolul DLNA. Este prezenta si aplicatia ‘screen mirroring‘ alaturi de Netflix, HBO Go, Voyo si multe altele pe care le vei descoperi singur.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro