CES 2015 TP-Link

ces 2015TP-LINK a lansat în cadrul CES 2015, din Las Vegas, o serie de produse de reţelistică. Routerele Archer C3200 şi Archer C2600 fac parte din al doilea val de routere 802.11ac. Pe lângă acestea au fost prezentate şi noile dispozitive care folosesc tehnologia cloud pentru a controla casele automizate, noi baterii externe cu capacitate mare şi dimenisuni reduse, respectiv noi adaptoare powerline, care fac posibilă recepţia de semnal Wi-Fi chiar şi în cele mai îndepărtate încăperi. Pana cand acestea vor fi disponibile, avem cele 3 variante, din aceeasi familie: Archer C2, Archer C5 si Archer C7.

Archer C2600 utilizează tehnologia Qualcomm Vive 802.11ac Wi-Fi oferind viteze de până la 2.6Gbps, folosind banda de 2,4 GHz la 800Mbps și banda de 5GHz la 1733Mbps. De asemenea, oferă Qualcomm MU | EFX – tehnologia MIMO este conceputa pentru a face lucrul mai eficient pentru dispozitivele Wi-Fi care sunt foarte des folosite.

Qualcomm Vive si Qualcomm UM | EFX sunt produse de Atheros Inc., o filiala a Qualcomm Incorporated. Până în prezent, transmisia de date tradițional router Wi-Fi a fost o conexiune punct-la-punct în care router trimite și primește date de la un dispozitiv la un moment dat, în timp ce alte dispozitive dintr-o rețea aștepta în coadă. Acest proces, evident, are un impact de performanță si are un timp mai mare de asteptare in prezent la transferul datelor.

Caracteristici principale pentru Archer C2600:

– Patru antene externe cu castiga mare și amplificatoare pentru a stimula o acoperire extinsa
Beamforming specific Qualcomm UM | arhitectura EFX, care oferă o conexiune fără fir concentrat la aparat.
– Porturi Gigabit Ethernet pentru conexiuni rapide, fiabile pe fir.
– Porturi USB 3.0 pentru transfer de date de mare viteză pentru dispozitivele de stocare conectate.
– Qualcomm MU | EFX conectează și deservește mai multe dispozitive simultan (în loc de unul la un moment dat), reduce timpii de așteptare și crește fiabilitatea conexiunii si viteza de transfer de aproximativ trei ori.

Archer C3200 este un router Tri-Band care funcționează la o viteză combinata de până la 3.2Gbps, cu două benzi de 5GHz care ajung până la 1300Mbps fiecare și o bandă de 2,4 GHz, care ajunge până la 600Mbps. Routerul transmite datele simultan pe două benzi de 5GHz, și atinge cele mai mari viteze combinate în parte prin echilibrarea automată a cererilor din rețea. Routerul Tri-Band evită blocajele care apar atunci când mai multe dispozitive cer cantități mari de lățime de bandă, în același timp, pentru sarcini intensive cum ar fi jocurile de noroc on-line sau streamingul fisierelor video 4K.

Caracteristici principale pentru pentru Archer C3200:

– Tehnologia „Smart Connect” conecteaza automat dispozitivele in functi de banda necesara.
– Două benzi de 5GHz, care fiecare funcționează la viteze de până la 1300Mbps.
– O bandă de 2,4 GHz ce funcționeaza la viteza de până la 600Mbps.
– Șase amplificatoare de mare putere și șase antene externe.
– memoria RAM generoasa pentru reducerea timpului de download

Archer C2600 Archer C3200

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro