CHUWI LapBook 14.1 inchi – Un notebook de buget cu Windows 10 preinstalat

CHUWI LapBook este primul laptop de la acest brand, fiind un model de buget acesta costa aproximativ 260 de dolari pe gearbest.com. Culoara predominanta este albul in contrast cu tastatura neagra si marginele ecranului  de 14.1 inchi care sunt tot negre. Daca te afli printre cumparatori afla ca vei primi si un mouse cadou, poate ca nu e mult dar in mod sigur va fi foarte util daca nu vrei sa folosesti trackpad-ul integrat.

Ca si dotari se pare ca este destul de ok pentru un laptop de buget, procesor intel de ultima generatie, la fel ca si placa video, intel HD Graphics 500, 4GB de memorie RAM si 64 GB pentru stocarea sistemului de operare si a programelor.

CHUWI LapBook ofera o performanta buna ajutat de proceosorul intel de ultima generatie, mai exact a 7-a cu numele de cod Apollo Lake, seria N3450. care este quad core cu 4 fire de executie  pe 64 de biti fabricat in tehnologie de 14 microni. Frecventa maxina este de 2.2 Ghz

CHUWI LapBook nu sta rau nici la partea de video unde avem de-a face cu o placa integrata, Intel HD Graphics ajunsa la generatia a 9-a ce trimite catre display o rezolutie Full HD de 1920 pe 1080 pxeli.

CHUWI LapBook foloseste o placa video integrata, Intel HD Graphics 500 ce este formata din 12 unitati de executie si poate ajunge pana la 700 Mhz ce garanteaza ca jocurile si filmele vor rula fara sacadari.

Display-ul de 14.1 inchi are un unghi de vizualizare de 178 grade si este in formatul 16:9

CHUWI LapBook la capitolul conectivitate are in dotare un modul wireless dual band, compatibil cu standardul WiFi 802.11 b/g/n si AC in banda de 5Ghz.

Baterie este de tip Li-Polypemer si are o capacitate nominala de 9000mAh ce poate asigura pana la 7 ore de utilizare.

Vezi jos mai multe ofete „HOT Deals”

Oferte FLASH SALE

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro