Joc Diablo 3 Ultimate Evil Edition pentru PlayStation 4

Diablo 3 Ultimate Evil Edition

Pentru jucatorii de jocuri pe consola PS4, aveti o reducere de 45% pentru Diablo 3 Reaper Of Souls. Disponibil inca din 19 august 2014 pentru pasionati ,jocul nu mai are nevoie de nicio descriere.  Versiunea Reaper of Souls pentru console a fost conceputa pentru a profita de caracteristicile unice ale platformelor pentru console. Toate cele patru versiuni Ultimate Evil Edition pentru console au optiuni cu patru jucatori pe acelasi ecran simultan si multiplayer online – fie ca faceti jucati de pe aceeasi canapea, fie ca luati parte la lupta prin PlayStationNetwork sau Xbox Live, Reaper of Souls va faciliteaza experienta jocului Diablo in cel mai bun mod posibil: alaturi de prieteni.

Ultimate Evil Edition introduce si mai multe moduri prin care jucatorii sa-si traiasca aventurile. Noul mod Apprentice creste puterea jucatorilor incepatori pe parcursul cooperarii cu prietenii lor experimentati care au personaje de nivel mare, iar jocul alaturi de prieteni devine mai usor ca niciodata. Jucatorii vor avea si posibilitatea de a distribui comorile catre alti jucatori din listele de prieteni prin intermediul unui sistem de mail inclus in joc, inclusiv misterioasele Player Gifts, care contin obiecte rare pentru aventurierii care le poarta numele.

In Reaper of Souls, celor cinci eroi curajosi din Diablo III – Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor si Wizard – li se alatura un nou campion: razboinicul Crusader. Invesmantat din cap pana-n picioare intr-o armura impenetrabila, razboinicul Crusader reprezinta o forta dreapta de distrugere de neinfrant, care isi canalizeaza puterea de furie divina asupra demonilor.

Reaper of Souls adauga in plus un nou capitol la Diablo III, in care jucatorii vor face o calatorie plina de mister si periculoasa pe taramuri inspaimantatoare, vor explora legendarul oras Westmarch si vor nimici nenumarate creaturi, fiecare din acestea facand totul pentru a distruge misiunea eroica a jucatorilor. Aventura culmineaza cu o confruntare plina de suspans cu Malthael, Ingerul Mortii, ale carui actiuni ascunse duc la distrugerea populatiei nevinovate de pe taramul Sanctuary.

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro