Kit statie radio auto CB CRT One + Antena PNI Extra 45

Statie Radio Auto CB CRT OneAceasta statie in miniatura, este cea mai mica din lume, avand doar 10.2cm in lungime, 10 pe latime si 2.5 grosime o putem aseza practic in orice loc din masina, fie ca este cotiera soferului, intre scaune sau buzuarul portierei. Se remarca prin marimea foarte mica, are un display frontal pe care putem gasii informatii despre canalul de emisie/receptie, microfonul este dotat cu doua taste Up/Down. Alaturi de antena PNI de 45 de cm cu baza magnetica inclusa, poate fi un start excelent pentru incepatori. Verifica aici pret actualizat sau aici.

Cu o si distanta de emisie/receptie de 2 – 10km in functie de relief, fie ca mergem la munte sau la mare ne poate fi de un real folos in infotrafic (canalul 22). Fie ca dorim sa anuntam un eveniment sau orice alta informatie utila, ne este util Squeltch-ul automat care isi face foarte bine treaba si ne scuteste de eventualele zgomote de fond.

Antena PNI Extra 45 este una modesta, aceasta trebuie calibrata dupa achizitie unde se pot optine valori ale SWR-ului chiar de sub 1.2 – 1.5 in canalul 22 care este si cel mai folosit din totalul de 40. Dupa un timp de acomodare recomand un upgrade la un model superior, PNI ML145 care face fata mult mai bine pe receptie (se aude mai de departe).

Pentru profesionisti se poate mari puterea de la 8W, dar in acest caz nu va mai putea folosita in infotrafic auto deoarece depasete limita legala, care este de 4W in majoritatea tarilor europene.

PRO:
-dimensiune redusa (10cm)
-ASQ (auto squeltch)
-antena PNI inclusa

Contra:
-antena de mici dimensiuni (putea fi macar de 90cm), becesita calibrare
-microfon fix, nu se detaseaza de corpul statiei

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro