Laptopul aniversar de la Lenovo – Thinkpad 25

IBM a lansat in urma cu 25 ani primul sau model din seria Thinkpad avand un design unic cu un TrakPoint rosu in mijlocul tastaturii care exista si astazi intro forma moderna. Pentru a celebra cei 25 de ani de cand compania Lenovo a cumparat divizia Thinkpad de la IBM, au lansat acest model special care va fi disponibil din luna octombrie 2017

Lenovo Thnkpad 25 se bazeaza pe modelul exitent de clasa business, T470 care are un display IPS de 14 inchi si rezolutie Full HD de 1920×1080 pixeli. Are un buton rosu TrackPoint, buton albastru ThinkVantage dar si un logo ThinkPad.

Lenovo Thinkpad 25 are sub capota un procesor Intel Core I7, 16GB de memorie RAM si un SSD incapator de 512GB. La partea grafica primeste un motor de la Nvidia GTX 940MX dar si suport pentru conectivitate LTE.

Lenovo Thinkpad 25 va include si un citititor de amprente digitale, o camera web ce suporta Windows Hello, ajutand utilizatorii sa se conecteze mai usor. Designul este foarte asemantor cu modelele clasice ThinkPad conepute de David Hill in urma cu doi ani. Pe acea vreme era doar un concept dar iata ca Lenovo probabil este gata sa-l aduca la realitate

Inca nu este o certitudine cand va fi lansat, dar presupunem ca odata cu aniversararea de 25 ani ce va avea loc in luna octombrie ac.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro