Lenovo IdeaPad 100-15 Intel Dual-Core N2840 review

Lenovo Ideapad 100-15 side politicos.roDeoarece am dorit sa inlocuiesc laptopul cel vechi, un Thinkpad care si-a facut cu bine datoria, cu dorinta de a pastra acelasi producator, odata cu trecerea in noul an, am achizitionat un laptop entry level, Lenovo IdeaPad 100-15 cu procesor Intel Dual Core de ultima generatie, acesta este un model dedicat mai mult pentru office si multimedia. Avand o greutate de doar aprox 2Kg il pot transporta foarte usor, fiind foarte subtire.  Acum se poate cumpara cu o reducere de 25% !

  • Procesor Decent – Este vorba despre un Intel Celeron Dual Core N2840, un model relativ nou, cu o frecventa de 2.16 GHz, fiind ajutat de tehnologia Turbo Boost poate ajunge pana la 2.56 Ghz cu un TDP de 7,5W
  • Display Glare – ecranul din dotare este unul LED Backlit cu o diagonala de 15.6 inch si rezolutia standard de 1366 x 768 pixeli, destul de des intalnite in segmentul acesta de pret.
  • Multitasking facil – Un mare plus al acestui model de laptop, Lenovo IdeaPad 100-15 este memoria RAM de 4GB DDR3 si frecventa de 1.60 GHz. Avand doua sloturi disponibile pentru placutele RAM, aceasta poate fi imbuntatita pana la 8GB, dar consider ca momentan este suficient.
  • HDD Generos – cei 500 de GB prezenti sunt mai mult decat suficienti pentru stocarea oricaror fisiere: fie ele filme, jocuri simple, muzica sau documente.
  • Prietenul Perfect – Usor de transportat si cu dimensiuni reduse 378 x 22 x 226 mm si o autonomie a bateriei de 24Whr de pana la 3 ore.
  • Sunet Acceptabil – Sistemul audio este format dintr-un singur difuzor de 1.5W, de aceea pentru o auditie placuta, recomand folosirea unor casti.
  • Porturi & Conexiuni – 1 x HDMI, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, citior carduri, iesire audio,
    iar la partea de comunicatii, aceasta este asigurata de placa de retea wireless 802.11 b/g/n si de Gigabit Ethernet pentru un transfer rapid pe fir.

PRO:
– Procesor Intel N2840 cu turbo boost
– Placa grafice integrata, cu suport video 4K
– Greutate redusa
– Display LED HD

Contra:
– Bateria integrata, nu se poate inlocui
– Un singur difuzor
– Fara sistem de operare

Vezi aici mai multe specificatii !

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro