Lenovo Moto Z – cum sa construiesti telefonul (modular) perfect ?

Lenovo Moto Z nu este o inovatie in lumea telefoanelor destepte, dar in mod sigur este modelul care iti va lasa o impresie de „waw” si asta chiar inainte sa-l descoperi. Lenovo Moto Z este combinatia perfecta intre modularitate si functionalitate care este un experiment de succes datorita posibilitatilor pe care le ofera. Din punct de vedere al specificatiilor hardwareul nu dezamageste, are o camera foto principala de 13 megapixeli care filmeaza la rezolutie 4K alaturi de cea secundara de 5 megapixeli. Nici la partea de memorie nu sta rau, avand in dotare 4 GB de RAM la care ajuta foarte mult si procesorul quad-core, Snapdragon 820.

Lenovo Moto Z este este format din mai multe module pe care le vom descrie mai jos.

Hasselblad True Zoom – iti transforma smartphone-ul intr-un aparat foto de calitate peste medie si probabil este preferatul pasionatilor de fotografie. Modulu Hasselblad True Zoom reuseste sa ofere un zoom optic de 10x astfel incat poti renunta chiar si la un DSLR entry level, dar asta ramane sa-l descoperi daca se pliaza pe nevoile tale, mai ales ca fotgrafiaza HDR dar si in formatul RAW care iti vor permite o prelucrare ulterioara.

 

Insta-Share Projector – este un mini proiector la fel de interesant, ce poate proiecta imagini destul de bune chiar si pe perete, asta daca nu avem un ecran special. Are o baterie proprie de 1100mAh si poate fi incarcat separat de telefon, acesta poate reda material video pentru aproximativ o(1) ora apoi va folosii curentul din bateria telefonului. Diagonala maxima pe care o poate proiecta este de 70 de inchi, adica 177 cm sau mai mult dar scazand din luminozitate. Nu are probleme cu unghiul de redare, Insta-Share Projector va indrepta imaginea automat.

JBL SoundBoost Speaker – este o boxa portabila pentru redare audio si aduce o calitate foarte buna a sunetului comparativ cu majoritatea telefoanelor. Brandul JBL nu te va dezamagi iar penru autonomie am fost surprins placut sa observ ca si acest modul are o baterie incorporata ce poate reda pana la 10 ore de material audio. Are un suport speciala, asa ca nu e nevoie sa tii telefonul in mana. Puterea este de 6W si se va auzi tare cand e setat pe maxim de volum.

Incipio offGRID Power Pack – acest modul are rol de baterie suplimentara, are o capacitate de 2200mAh si ofera o autonomie de pana la 22 de ore pentru telefon.

Moto Style Shell – este strict pentru design si nu are nici o functionalitate electronica, fiind fabricat doar pentru a se plia cu forma telefonului care este foarte subtire.

Aceste module se pot achizitiona separat si nu sunt incluse in pretul telefonului. Lenovo Moto Z se vinde acum cu 449 USD pe gearbest.com. La acest pret se mai adauga TVA de 19% conform legislatiei din Romania.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro