Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49 9Kg spalare / 7Kg uscare

Hotpoint AQD970D49
Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49, 9 kg spalare / 7kg uscare, clasa A

Astazi doresc sa imi exprim parerea despre aceasta masina de spalat cu uscator, din clasa premium si anume Hotpoint AQD970D49 pe care o folosesc mai bine de o luna si pot spune ca grijile s-au redus la minim. Are uscator incorporat, adica imediat dupa ce spala, functie foarte folositoare in anotimpul rece, usuca hainele in limita a 7Kg ceea ce este suficient pentru o familie cu copii. Daca se doreste doar spalarea, de ex. in timpul verii cand hainele se pot usca si afara isi face foarte bine treaba cu 9 Kg de rufe, ceea ce inseamna destul de mult. Vezi aici stoc si pret actualizat ! Adauga codul acesta 6924-4549-4041-0029 pentru a beneficia de reducere de 10% .

Este notata clasa A la spalare cat si la centrifugare din cauza rotatiilor marite, 1400RPM. Are 16 programe de spalare si 3 de uscare iar folosirea acestora este foarte intuitiva, comezile sunt prin atingere, include functie „blocare copii”

Include si certificare pentru produse din lana, Woolmark Platinum Care necesar hainelor care au scris pe eticheta, doar spalare cu mana. Datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.

Uscarea se face prin metode moderne, cu ajutorul zenzorilor de umiditate, acestia masoara umiditatea reziduala din haine si sa opreasca la nivelul corespunzator. ‘Calcare’ este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduala, si este ideal pentru articole de imbracaminte care necesita calcare. ‘Agatare la uscat’ este un nivel de umiditate mai mare decat cel din dulap si este ideal pentru agatarea hainelor pentru finalizarea uscarii. ‘impaturire’, pe de alta parte, inseamna ca hainele sunt suficient de uscate pentru a fi impaturite si asezate in sertare sau dulapuri. si pentru hainele care trebuie sa fie purtate imediat dupa incheierea ciclului, exista nivelul ‘Purtare’, cel mai intens, care elimina absolut toata umiditatea.

Garantia comerciala fiind de 2 ani, si se poate prelungi pana la 5 ani iar garantia pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Ariston chiar garanteaza o folosire intensa.

Am realizat si un consum de apa si electricitate, in functie de programul ales:
-Bumbac cu prespalare: 1KWh / 60 Litri apa
-Bumbac rufe colorare program scurt + uscare pt. impaturire: 3KWh / 90 Litri apa
-Bumbac cu Prespalare + uscare extra: 5KWh / 65 Litri apa

Tinand cont ca pretul la energie este de 0.58 bani/KW, iar pentru apa platim undeva la 6 lei/mc ne reiese un cost total maxim de 3.5 lei per ciclu de spalare, asta pe timp de iarna, cand dorim sa evitam uscarea hainelor pe calorifer, care genereaza implicit umiditate marita in casa si de aici alte probleme de sanatate.

Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49

Pro:
-capacitate mare de spalare
-usuca hainele
-zgomot redus la spalare

Contra:
-uneori hainele pot fi cocolosite
-zgomotoasa la centrifugare(1400 rpm), 81dB masurat.

Edit: alte oferte, mai avem modele si de la alti producatori:

  • Sharp ESDD9144W0EE – 9 kg spalare, 7kg uscare, 1400 RPM, tambur inox de 61 litri, 58/77 dB nivel de zgomot si are o reducere foarte buna de 1350 lei

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro