Microsoft a inceput upgrade-ul sistemelor la Windows 10

Reserve windows 10 politicos.roChiar la timp, Microsoft a inceput cu utilizatorii de Windows 7 și 8.1, fie laptop, PC sau tableta se va face automat upgrade la Windows 10. Procesul a început deja si in Ro iar in alte parti ale lumii chiar mai devreme, de ex: China

Compania Microsoft a început să faca rezervari pentru Windows 10 incepand cu luna iunie 2015, iar acum sistemul este deja pre-incarcat pe masinile care rulaza deja windows 7 si 8.1 . Desi nu toata lumea va primi sistemul de operare pe data de 29 iulie, prin programul de upgrade, se pare că va fi destui utilizatori care vor putea instala si activa automat sistemul de operare ca un upgrade gratuit.

Putem verifica in radacina discului C: daca avem directorul ascuns: $Windows.~BT . Acest contine kitul de instalare pentru windows 10, pe care sistemul il va rula cat mai curand posibil, incepand cu data de 29 iulie 2015.

Pentru cine nu mai are rabdare pana la instalarea automata, poate folosii un tool, ESD_Decrypter program care face posibila creearea imagini .iso a sistemului de operare, folosind fisierul Install.esd din locatia C:\$Windows.~BT\Sources\ program, de la Microsoft, Media Creation Tool, de unde poate creea un stick bootabil cu imaginea de Windows 10 sau prin direct upgrade.

Windows 10 Microsoft Account politicos.ro Windows 10 Desktop politicos.ro Windows 10 Local Account politicos.ro

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro