Modem MiFi 4G ZTE MF90 DIGI-Net de la RCS-RDS

Modem 4G ZTE DIGI-Net RCS-RDSOdata cu lansarea serviciilor de internet in reteaua mobila 4G, RCS-RDS ne ofera si un modem compatibil cu banda TDD 38, modelul fiind ZTE MF90 ce opereaza si in frecventa de 2600Mhz. Daca suntem deja clienti RCS-RDS, acesta se poate inchiria pentru 5 lei lunar iar abonamentele sunt 10, respectiv 20 de lei. Traficul inclus este de 10GB sau 20GB lunar, iar pana la sfarsitului lunii martie 2016 acesta este nelimitat.

Modemul seamana cu un telefon smartphone fara ecran, are o baterie de 2300mAh(8.5Wh) ce poate oferii o autonomie pana la 6 ore de downlonad/upload. In pachet mai gasim un incarcator de 1000mAh si un cablu microusb cu care il putem incarca la retea sau il putem conecta in laptop.

Poate partaja pana la 10 conexiuni simultane, suficient pentru lucru la birou sau in masina.

De asemenea daca avem un card microsd il putem introduce in slotul special si putem partaja fisiere sau poate functiona ca un stick odata conectat la PC.

Mai jos avem toate setarile necesare: wifi, agenda telefonica, sms, apn, firewall, redirectare port, card SD, contor trafic, etc.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro