Monitor curbat LED de 32 inchi cu HDMI si Flicker-Free Samsung LC32F391FW

Cred ca aceste modele de monitoare cu ecran curbat sunt mai bune pentru ochiul uman, se adapteaza vederii laterale si cuprinde toate detaliile. Samsung LC32F391FW este un model de mijloc pentru aceasta gama de produse, un panou de tip SVA pe 8 biti si cu o rezolutie Full HD este maxim ce poti scoate din acest tip de panou. Vezi aici PRET si STOC.

Samsung LC32F391FW are 16 milioane de culori iar la rezolutia de 1920 cu 1080 nu vei observa pixelii de 0.364 mm. Iluminarea este de tip W-LED cu suport pentru tehnologia Flicker-Free ca sa nu oboseasca ochii.

Nici la capitolul luminozitate nu sta rau, avand o valoare de 250 cd/mp este suficient daca lucrezi intr-o camera mai slab iluminata (de ex. pt gaming). Unghiurile de vizualizare sunt cele standarr, de 178 de grade atat pe verticala cat si pentru oriziontala.

Samsung LC32F391FW este un monitor cu frecvneta de 60 herti, deci nu este 3D si are un timp de raspuns de 4 ms (milisecunde). Consuma putin, apxoximativ 35Wh ceea ce iti permite sa-l tii mai mult timp pornit fara sa-ti faci griji prea mari la factura de energie, fiind de clasa A+ de eficienta energetica.

Samsung LC32F391FW este compatibil  cu standardul VESA, de 75 x 75 mm, comatibil si daca vrei sa-l montezi pe un suport de perete. Daca il vei monta pe birou, are un picior fix si din pacate nu=l poti regla pe inaltime, doar il poti inclina cu 2 grade spre fata si 20 grade pe spate.

Pentru monitorul Samsung LC32F391FW producatorii nu s-au gandit la toti pe partea de conectivitate, are un port HDMI versiunea 1.4, un DisplayPort 1.2 si o mufa pentru casti de 3.5mm. Asadar nu are boxe incluse, dar poti conecta o sursa externa prin mufa de casti.

Concluzia mea este ca daca vrei un monitor mare, 32 inchi dar cu o rezolutie limitata la Full HD, un ecran curbat ce poate da o senzatie aparte. Este de apreciat si ca este slim, pentru un pret decent ar putea avea si o pereche de boxe incluse, dar deja intram intr-i alta gama, de exepplu daca vrei sa aiba si porturi USB daca le vei si folosi, altfel pentru aproximativ 1000 lei il poti cumpara pentru gaming, mai ales daca nu detii o placa video foarte performanta.

.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro