Mouse Wireless Logitech MX Anywhere 2 – Unboxing si Review

Logitech MX Anywhere 2 a fost al treilea model de mouse pe care l-am incercat pana sa ne multumeasca aproape 100%. Desi am testat si altele modele, tot din serie de performanta: MX Master care este prea mare, destul de greu 140g comparativ cu acesta(MX Anywhere 2) la numai 106g.
Logitech MX Anywhere se remarca prin forma ergonomica, dureaza cam 1-2 zile pana te obisnuiesti cu el, are doua butoane pe laterala pentru back-forward, o rotita pentru scrool si un buton SEPARAT pentru clic mijloc dar asta pe noi nu ne-a deranjat deloc.

Rotita de scrool are o functie tripla: doua clic-uri: stanga sau dreapta ce se pot programa sa execute diferite functii din sistemul de operare Windows si modalitatea de a activa sau dezactiva derularea infinita. Se instaleaza softul Logitech Options unde se vede si capacitatea acumulatorului, pentru ca NU functioneaza cu baterii ci are un acumulator inclus dedicat.
Logitech MX Anywhere 2 sta foarte bine la partea de conectare iar punctul forte il reprezinta receiverul USB unifying care este de mici dimensinui(slim), aprox. 2mm se observa in afara portului USB. Acest mouse se mai poate conecta si prin intermediul Bluetooth cu alte 3 dispozitive, care trebuie sa fie compatibile cu standardul 4.0

Dimensiunea mica si greutatea redusa in fac sa fie un produs portabil dar si precizia prin cei 1600DPI care ajuta foarte mult.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro