Noile tablete Seria EZ de la Jumper

Intr-un articol anterior am enumerat cateva din cele mai importante aspecte ce trebuie sa tii cont daca esti in cautarea unei noi tablete. Marca Jumper vin cu ceva noutati, cateva modele de top care ofera un pret decent cu performante bune. Vei gasi modele de top EZpad6, EZbook2 si EZpad 5SE care sunt disponibile pe gearbest.com

Jumper EZpad 6 – este un model de Tablet PC cu un ecran IPS de 11.6 inchi, procesor quad core Intel Cherry Trail Z8350 la frecventa maxima de 1.92 Ghz cu 4GB RAM DDRL la 1.2 volti si 64 GB de memorie ROM penru stocare de tip eMMC. Ruleaza Windows 10 pe 64 biti ce ofera o experienta placute si usurinta in utilizare. Placa video, Intel HD Graphics 400 este capabila sa redea pe ecran imagini cu rezolutia Full HD. Portul HDMI este si el prezent si poate fi conectat la un monitor extern. Camera frontala de 2 MP va face fata daca vrei sa tii o videoconferinta.

Jumper Ezbook 2 – este un laptop de tip ultrabook ce a fost prezentat intr-un articol anterior cu ecran de 14 inchi, foarte usor si cantareste doar 1.3 kg. Este de culoare alba, subtire si seamana cu un model de la Apple. Este prezent acelasi procesor de la Intel, Cherry Trail X5-Z8300 de tip quad core pe 64 de biti si este tactat la 1.44Ghz cu boost la 1.84Ghz. Memoria RAM de tip DDRL este de 4GB iar pentru stocare avem la dispozitie cei 64GB de tip eMMC ce sunt integrati direct pe placa de baza. Ecranul Full HD de 14 inchi si bateria de 10.000mAh pot oferi o autonomie de pana la 7 ore de utilizare.

Jumper EZpad 5SE – este un tablet PC cu tastatura fizica separata si are un ecran IPS LCD de 10.6 inchi ce ofera rezolutie Full HD. Placa video este integrata in procesorul quad-core Intel Cherry Trail Z8300 si alaturi de cei 4GB de memorie RAM de tip DDR3L  formeaza baza acestei tablete. Pentru stocare ai la dispozitie 64GB ROM suficienti pentru sistemul de operare si aplicatii.

.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro