Popcorntime – filme si seriale online

PopcornTimePopcornTime este o multi-platformă, un client BitTorrent open source, care are inclus un media player integrat. Acesta este disiponibil pentru Windows 7 dar si pentru alte platforme, cum ar fi OSX, Linux si Android 4.0.3. Programul și functiile sale cu același nume sunt alternative gratuite pentru serviciile de streaming video de pe bază de abonament, cum ar fi Netflix.  PopcornTime foloseste functia de descărcare secvențială pentru a viziona copii ale filmelor de pe yts.to cunoscut sub numele de YIFY.

Deja de la începuturile sale, PopcornTimp primit repede semnale pozitive din partea mass-media, fiind comparat cu aplicația rivala, Netflix, datorită ușurinței în utilizare.
După această creștere în popularitate, programul a luat o brusca abordare serioasa de către dezvoltatorii săi incepand cu 14 martie 2014 ca urmare a presiunii exercitate de MPAA. De atunci, PopcornTime a fost mentinut continuu de multe alte echipe de dezvoltare pentru a menține programul si a adauga noi caracteristici.

Funcționalitatea
Interfața PopcornTime prezinta miniaturi și titluri de film într-un mod similar cu Netflix. Cuprinde o lista unde pot fi cautate si cauta dupa genuri sau categorii.
Atunci când un utilizator face clic pe unul din titlurile dorite, filmul este descărcat prin intermediul protocolului BitTorrent. Ca și în cazul altor clienți de BitTorrent, de îndată ce PopcornTime începe să descarce un film, de asemenea, el împarte conținutul descărcat cu alți utilizatori. Acesta continua să facă conținutul descărcat disponibil pentru alții, până când filmul este șters, operatiune care este efectuată automat când cererea a fost închisa.

Istorie
PopcornTime fost dezvoltat „in cateva saptamani”, de către un grup din Buenos Aires, Argentina care a ales numele de „Pochoclín” (derivat din pochoclo = popcorn în Buenos Aires) ca mascota lor. Ei credeau că pirateria a fost o „problemă de serviciu” creat de „o industrie care descrie inovarea ca o amenințare la adresa reteta lor antica pentru a colecta valoare” De asemenea, a susținut că furnizorii de streaming au prea multe restricții și forțati să furnizeze servicii de inconsecventă între țări. Deja disponibil pentru Linux, Mac OS X, Windows și Android, codul sursă pentru PopcornTime a fost descărcat de pe site-ul lor; proiectul a fost destinat să fie open source. Acesta a fost disponibil în 44 de limbi.

Legalitatea
Legalitatea diferitelor versiuni alre clientilor PopcornTime este la fel ca toti ceilalti clienti de Bittorrent, plus problemele suplimentare care se aplică la site-uri, cum ar fi piratebay și YTS, ca urmare a distribuirii explicit de conținut;

Ca și în cazul altor clienți de BitTorrent publici adresele IP ale utilizatorilor pot fi ușor determinate de către terți. La începutul anului 2015 mulți utilizatori germani PopcornTime au primit cereri pentru daune de 815 de euro. Suma mare a fost justificată de faptul că cererea nu s-a limitat numai la numarul de descărcări dar și la distributia de filme, un fapt care nu toți utilizatorii sunt conștienți de acest aspect.

PopcornTime.io
Acest build inca in stadiu beta încearcă să îmbunătățească stabilitatea, performanta, precum și gradul de utilizare a programului. La 17 septembrie 2014, popcorntime.io adăuga suport pentru Chromecast și dispozitive AirPlay. De asemenea,  in 25 decembrie 2014, o versiune mobilă pentru Android a fost lansata pentru sistemul 4.0.3 și mai sus. Pentru windows facem download la versiunea 3.7 beta care functioneaza foarte bine, se poate seta limba subtitrarii, marimea fontului sau pozitia. De asemenea programul reda si recunoaste caracterele romananesti. Filmele se pot vizualizare la o calitate Full HD 1080p, am testat cateva filme si se vede foarte bine. In coltul din dreapta sus, putem verifica starea connexiunii, viteaza de download, respectiv upload sau numarul de conexiuni dar si timpul ramas pana cand este descarcat intregul clip.

PopcornTime Download+Upload PopcornTime Anime PopcornTime TV Shows PopcornTime Movies

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro