Promotii la tablete – Teclast TBook 12 Pro 2 in 1 Tablet PC

Teclast TBook 12 Pro este o tableta PC 2 in 1 cu ecran de 12.2 inchi ce ruleaza doua sisteme de operare, Windows  10 Home si Android 5.1 Lollipop. Dar ce inseamna mai exact, denumirea de Tablet PC? Tablet PC-ul este un hibrid dintre un PDA si notebook. Are un ecran tactil la fel ca la telefoane si ruleaza aplicatii software la fel ca un PC normal si are conectat o tastatura fizica ce se poate detasa. Capacitatile sunt destul de apropiate de un Notebook, indreptate catre portabilitate, cu ecran tactil, functii multimedia incluzand suportul video pentru HD. Tablet PC-urile sunt echipate de asemenea unui smartphone cu accelerometru pentrru a se putea roti imaginea pe ecran.

Teclast TBook 12 Pro ruleaza pe un procesor pe 64 de biti de la Intel, modelul Cherry Trail X5 Z8300 la 1.44Ghz, are 4GB de memorie RAM, 64GB memorie ROM, un port HDMI, Bluetooth 5.0 si o camera foto. Teclast TBook 12 Pro are doua sisteme de operare, Windows 10 Home si Android 5.1 Lollipop.

promotion-ultimate-tablets-special-hot-sale

Teclast Tbook 16 Pro – Are un ecran de 11.6 inchi, ruleaza dual OS, Windows 10 Home si Android 5.1 Lollipop iar ca procesor gasim modelul Cherry Trail Z8300 de la Intel, este quad core pe 64 de biti.

CHUWI HI10 PLUS – un ecran IPS putin mai mic, 10.8 inchi este tot dual OS cu Windows 10 Home dar ca noutate o reprezeinta sistemul de operare Remix OS ajuns la versiunea 2.0. Procesorul este de la Intel, un model nou Cherry Trail X5 Z8350, pe 64 de biti la 1.44Ghz. 4GB de memorie RAM si 64GB ROM este sufiicient pentru office si multimedia.

Jumper Ezbook 2 Ultrabook – este un ultra portabil in noua versiunea de culoare argintie, cu ecran de 14 inchi, acelasi tip de procesor de la Intel, Cherry Trail X5 Z8350, pe 64 de biti la 1.44Ghz cu 4GB de memorie RAM si 64GB ROM de tip eMMC. Are si iesire HDMI pe care il putem transforma foarte usor intr-un media player, ruleaza Windows 10 Home.

 

Cele mai vandute, sunt modele de mai jos, au pret atractiv si se pot configura pentru ‘office use’

promotion-ultimate-tablets-special-best-sellers

Daca vrei ceva numai cu Windows, poti alege dintre Cube , CHUWI si Teclast:

promotion-ultimate-tablets-special-windows

Tablete cu sistemul de operare Android

promotion-ultimate-tablets-special-android

Si cateva accesorii, cum ar fi o tastatura sau un Stylius Pen

promotion-ultimate-tablets-special-accesorii

.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro