RCS&RDS scade tarifele la telefonia mobila cu pana la 40%

logo rcs-rdsRCS & RDS aduce vesti bune pentru utilizatorii de servicii de telefonie mobila, reducand preturile cu pana la 40% pentru abonamentele Optim Nelimitat, pentru clientii noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii Digi. Noile tarife se vor aplica si abonatilor existenti iar scaderea se va regasi in facturile emise pentru luna iulie.

RCS & RDS introduce in portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5, dedicat persoanelor fizice si juridice, care va oferi clientilor smartphone-uri gratuite, intr-o gama variata, de la producatori precum Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips si Samsung.

Incepand de astazi, 3 iunie 2015, clientii care nu au niciun serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plati de acum 6 Euro/luna (TVA inclusa) pentru un abonament Optim Nelimitat (anterior 10 Euro/luna), iar cei care incheie doua astfel de abonamente, vor achita 5 Euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 Euro/luna).

Clientii care au un singur serviciu fix Digi prin care intelegem televiziune sau internet pot opta acum pentru Optim Nelimitat si vor plati 5 Euro/luna (TVA inclusa), fata de 7 Euro/luna cat plateau pana acum.

Abonatii RCS & RDS care au doua servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 Euro/luna (TVA inclusa) si 4 Euro/luna (TVA inclusa) pentru cel putin doua abonamente, pentru fiecare abonament in parte.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Serviciile RCS&RDS pot fi comandate in contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777, apeland *111# si in orice punct de prezenta RCS & RDS. Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Pentru abonatii existenti, modificarile vor intra in vigoare de la 1 iulie 2015.

Sursa: rcs-rds.ro

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro