Smartphone Dual Sim – LG G6 un Phablet impresionant

LG G6 este unul dintre cele mai spectaculoase telefoane lansate anul acesta. A fost prezentat în cadrul MWC 2017, la Barcelona, si a făcut furori datorita display-ului de 5,7 inch lipsit de margini care nu este singurul sau atu. Vezi aici PRET si STOC actualizat.

LG G6 a reușit să uimească printr-un display atipic. Display-ul telefonului este din margine în margine, cu o diagonala de 5,7 inci si rezoluție QHD – putin mai lung decat cele cu care ne-am obișnuit pană acum si rezulta un raport de aspect 18:9. Ecranul este compatibil cu noile standarde HDR 10 și Dolby Vision, fiind capabil sa redea filme în aceste formate, imaginile fiind apropiate de cele pe care le vedem în viața reala.

Design premium. LG renunta tot la plastice in favoarea sticlei si metalului. Butonul de power a fost pastrat pe partea din spate, putin diferit de restul telefoanelor,  iar butoanele de volum sunt amplasate pe marginea din stanga. Camera foto duala de pe spate il face sa arate in mod deosebit, accentuand simetria dispozitivului. LG G6 incorporează un procesor Snapdragon 821 și 4GB memorie RAM. Procesorul nu este cel mai nou si nici cel mai performant la ora actuala de pe piată, optimizarile făcute de LG sunt vizibile si confera o performanta foarte buna.

Camera duala de pe spate are doi senzori de 13MP, unul este cu lentile WIDE si al doilea are lentila normala plus stabilizare optica, functie de autofocus, diafragma de 1.8 si detectie in faza. Senzorul cu lentila wide are focus fix si o diafragma f2.4 dar fara stabilizare optica. Camera frontala este de 5MP si are un mod wide pentru selfie-uri.

LG G6 are bateria de 3300mAh, senzor de amprenta, este rezistent la apa si un slot de card micro SD.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro