Statii radio emisie-receptie Cobra MT645

Cobra MT645Cu doua astfel de statii de emisie-receptie, poti avea comunicare fara limite, foarte utile in drumetii la munte, cu bicicleta, cu masina sau de ce nu pe un santier de lucru. Acestea functioneaza in banda libera de 446Mhz, cu o putere de maxim 0.5W. Acesta au antena nedetasabila incorprata, se alimenteaza cu baterii alcaline sau acumulatori de tip AA sau R6

Sunt necesari 3 bucati pentru fiecare statie. Recomand folosirea unor acumulatori mai puternici, de ex. 2000mAh, deoarece ele vin in pachetul standard si sunt de doar 650mAh si este posibil sa nu fie suficient pentru comunicari indelungate. Mai vin insotite de un cablu usb-micro usb, in forma de Y care le poate incarca pe ambele in acelasi timp.

Statiile prezentate, Cobra MT645 au o raza de actiune pana la 8 kilometri si iti ofera mai multa flexibilitate datorita celor 8 canale si 121 de coduri personale.
Facilitatea VOX – sau „maini libere” este o transmisie activata vocal si te ajuta sa vorbesti cu membrii echipei cand mainile tale sunt ocupate cu o alta activitate.

Iata cinci lucruri pe care statiile Cobra walkie-talkie le fac pentru tine:
– un mesaj transmis de la o statie poate ajunge in acelasi moment la toate statiile
– comunicare libera, indiferent de domeniul de utilizare
– mobilitate, fara costuri suplimentare
– fara costuri de roaming
– costuri initiale mici, lipsa costurilor lunare

Cobra MT645 pachet fata politicos.roCobra MT645 pachet spate politicos.ro Cobra MT645 pachet complet politicos.roCobra MT645 acumulatori politicos.ro Cobra MT645 capac spate politicos.ro Cobra MT645 mufa incarcare si casti politicos.ro

 

 

 

 

 

 

 

Aici(982522) gasim si manual de utlizare in limba romana.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro