Televizor LED Smart HITACHI 55HB6W62, Full HD

Pentru cine inca nu are un televizor cu diagonala generoasa acum este momentul sa faci pasul catre acest televizor, consider ca este alegerea corecta a momentului. Televizorul este dotat cu ecran LED cu diagonala de 139 cm, avand o iluminare a panoului cu DirectLED, fiind ideal pentru pozitionarea lui in camera de zi, altfel poti urmari filmele pe un ecran mare.

Televizorul HITACHI 55HB6W62 este dotat cu un port USB 2.0, dar si cu trei porturi HDMI, posibilitatile de conectare a dispozitivelor portabile sunt la indemana. Fie ca doresti sa urmaresti un film de pe un stick USB sau de pe laptopul personal, ai acum o solutie imediata.

Este un televizor care are in standard si o conexiune WiFi, beneficiind de portul ethernet dar si prin wireless, putand acum accesa mult mai usor aplicatia Netflix. De asemenea, are incorporata tehnologia Bluetooth pentru conectarea unei tastaturi fara fir.

Dispune de un sistem audio cu doua boxe, puterea audio a fiecareia fiind de 8W, iar daca nu este suficient il putem completa cu un soundbar.

PRO:
– Diagonala generoasa
– Pretul redus cu 1000 lei
– Panou Direct LED

 

Tip ecran: Plat
Tip: LED
Tehnologie: Smart TV
Diagonala(cm): 139
Dimensiune ecran(inch): 55
Rezolutie ecran (pixeli): 1920×1080
Rezolutie: Full HD
Panou: D-LED NB
Unghi de vizualizare (grade): 178/178
Luminozitate (cd/m2): 300
Contrast pe ecran: 1200:1 ~ 4000:1
Caracteristici video: LED Direct back Light (DLED), Zoom Mode, Comb Filter (2D/3D), Digital Noise Reduction, Dynamic Contrast
Putere de iesire (W): 2x8W RMS (%10 THD)
Caracteristici audio: GER(D) + NICAM STEREO, Egalizare pe 5 benzi; DTS TruSurround+DTS
Tip tuner: CI+, DVB-C, DVB-S/S2, DVB-T

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro