Televizor LED Star-Light 55MD5510 gama 2017 – unboxing si review

Star-Light este o submarca a celui mai mare retailer online din Romania, mai exact eMag. Pasul spre produse proprii a fost facut cu ceva timp in umra pentru a acoperi si piata de low-end dar cu produse competitive. Citeste mai jos articolul despre un televizor reusit, Star Light 55MD5510, poti verifica STOC si PRET sau AICI.

Televizorul LED Star-Light 55MD5510 este un model accesibil cu o diagonala generoasa, rezolutie Full HD de 1920×1080 pixeli. Este de asemenea destul de subtire, cu o grosime de 7 cm se poate monta foarte usor pe perete sau pe un suport adegvat cu picior mobil.

Televizorul LED Star-Light 55MD5510 este non-smart, nu are sistem de operare dar se poate atasa un receptor hd sau un media player cu android si atunci acesta devine un smart la pret foarte mic.

Televizorul LED Star-Light 55MD5510 la partea de conectivitate nu sta rau, are un slot CI+ compatibil cu operatorii din Romania prin care poti vedea canalele codate. Receptorul integrat este de asemenea compatibil DVB-C si poti vedea programele ‘la liber’ cu o calitate HD, asta  daca nu vrei sa platesti un abonament suplimentar.

Televizorul LED Star-Light 55MD5510 este usor de instalat, are doua picioruse daca vrei sa-l asezi pe birou, dar recomandarea mea este sa il pui pe un suport fix, pentru ca nu e usor, cantareste aprox 18Kg

Televizorul LED Star-Light 55MD5510 nici la capitolul consum de energie electrica nu sta rau, cu numai 77Wh (reali) la o medie de 6 ore pe zi, nu vei plati mai mult de 9-10 lei la factura de curent.

Daca vrei un televizor ieftin si daca nu esti pretentios la nivelul de negru afisat, pentru ca are un panou ‘entry-level’ iluminat edge-led, poti alege acest model fara prea mari pretentii.

PRO:

  • Diagonala generoasa pentru spatii medii-mari (4-5 metri distanta)
  • Imagine acceptabila
  • Pret decent
  • Canale favorite
  • Functie PVR

 

Contra:

  • Sunetul poate fi mai bun
  • Reglajele de imagine sunt putine
  • Meniu saracacios

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro