Televizor Philips LED 4K Ultra HD, 55PUH4900/88

TV Phlips 4K 55PUH4900_88 politicos.roTelevizorul Ultra HD vine cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Avand 8 milioane de pixeli, dotat cu tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, acesta poate afisa cele mai bune imagini, indiferent de continutul original. Ca atuuri principale: o claritate imbunatatita, perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii maxime. Verifica aici pret actualizat sau aici !

Daca avem o camera mai mica, pentru o diagonala de ‘numai’ 109 centrimetri, este disponibil si acest model 43PUH4900

Pro:
– Micro Dimming
– Ultra HD
– Pixel Plus Ultra HD
– 3 intrari HDMI
– 2 porturi USB 2.0
– slot CI+ compatibil RCS-RDS
– montare VESA
5 ani garantie, promotie valabila pana pe 31.12.2015

Contra:
– non smart
– lag pornire (posibil rezolvabil prin update firmware)
– panou edge led (posibil un panou neuniform)
– lipsa ambilight

Vezi specificatii complete aici !

Micro Dimming imbunatateste contrastul televizorului datorita software-ului special care analizeaza imaginea in 6400 sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, in consecinta avem un contrast si o calitate incredibila a imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista.

Ultra Resolution converteste orice continut in imagini Ultra HD clare pe ecran. Conversia avansata combinata cu algoritmii unici de subtiere a liniilor de la Philips transforma pixelii originali in pixeli mai buni.
Rezultatul este o imagine vizibil mai clara cu linii mai fine si detalii numeroase si mai profunde.

Pixel Plus Ultra HD este un algoritm de analizare a imiginii pentru a da o claritate rezolutiei 4K.ni 4K mai clare, multumita albului mai stralucitor si negrului mai intens – de fiecare data si de la orice sursa.

Trei intrari HDMI si tehnologia EasyLink pentru conectivitate integrata. Cu aceeasi telecomanda, se pot comanda mai multe dispozitive care sunt compatibile cu EasyLink si HDMI CEC

Porturile USB pentru redarea continutului multimedia, sunt pozitionate pe laterala pentru acces mai usor catre un stick de memorie USB, camera digitala, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia.

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro