Ultima zi de support pentru Windows 7

Windows-7Incepand de astazi, 14 ianuarie 2015 gigantul Microsoft a oprit update-urile oficiale pentru Windows 7 care este de departe cel mai popular sistem de operare și este probabil să rămână astfel pentru mulți ani de acum încolo. Dar sa nu ne panicam, acesta va primii patch-urile de securitate pana in 2020.

Fiecare sistem de operare Microsoft vine cu cinci ani de suport mainstream în care gigantul software oferă actualizări de securitate, non-securitate și asistență online telefonica gratuit. Incepand de astăzi, Windows 7 Service Pack 1 de suport mainstream se apropie de final. Deci, ce înseamnă asta pentru legiunile de Windows 7 utilizatori?

Nu foarte mult, adevărul trebuie spus. Ce înseamnă, în esență, este Windows 7 Service Pack 1 este acum intră în faza extinsă de suport. Acest durează încă cinci ani (eventual mai mult, în funcție de popularitate de durată Windows 7), și va asigura utilizatorilor continua să primească remedieri de securitate, și patch-uri pentru probleme cunoscute – ceea ce este necesar pentru a menține software-ul și utilizatorii în condiții de siguranță – dar asta e tot. Utilizatorii nu vor mai primi actualizări sunt legate de securitate sau de sprijin din partea casei.

Marea majoritate a utilizatorilor nu vor observa nici o diferență, la toate. Toți cei mai mulți oameni doresc este noutati menite să vă asigurați că sistemul de operare rămâne sigur, și că nu se va schimba. Deci, dacă sunteți un utilizator Windows 7, puteți respira ușor. Pentru încă cinci ani, cel puțin.

Întreprinderile care rulează Windows 7 pot achiziționa sprijin plătit și un acord de suport extins Hotfix.

 

Comenteaza!

Post Author: politicos.ro